Domácí mast z maryhuany

Máte problém a nevíte si rady? Zlobí vás lupenka? Zde se ptejte na problémy s lupenkou , a dostanete odpověď.
POZOR tyto informace , nenahrazují ordinaci lékaře.

Domácí mast z maryhuany

Příspěvekod veronikasky » 7.02.2010 12:32

Ahoj hledala jsem tu recept na domácí mast z maryhuany, ale nenašla jsem! Může mi ji prosím někdo poslat moc předem děkuji.
veronikasky

Re: Domácí mast z marihuany

Příspěvekod Chemik » 7.02.2010 16:41

Tady je přesný recept. Je to dobrý, ale kouřit se to nedá a dle zákona to je bohužel nelegální :

Konopná mast:
Bílá vazelína (k sehnání v lékárně na váhu), dolní listy samičí rostliny a palice./Lepší jsou palice/
Poměr:
Na 500 g vazelíny použijeme půl litru volně sypaných celých sušených listů
Postup:

* 1 díl vazelíny (použít 1 polovinu množství) a 8 dílů vody do širšího kastrolu, přivést k varu a rozpustit vazelínu
* sušené listy rozdrtit nahrubo
* vhodit do kastrolu a za častého míchání pomalu vařit asi 60 minut
* odstavit a nechat chladnout, již nemíchat
* vychladlý kastrol dát na hodinku do ledničky
* opatrně sebrat ztuhlý tukový škraloup a vodu se zbytky listů a stonků vylít
* ze škraloupu vytlačit vodu, dobře prohníst a natlačit do širší nádobky s volnějším uzávěrem a nechat tři týdny v temnu a chladu proležet (pozor na plíseň!)
* ve vodní lázni rozpustit uleželou hmotu a přecedit přes hrubší cedník
* přidat druhou polovinu vazelíny, jemně rozdrcené palice a za občasného míchání
na přímém ohni a stálého míchání nechat pomalu smažit asi 15 minut, až se začne uvolňovat charakteristický, lehce připálený zápach
* horkou směs přecedit přes čisté plátno
* rozlít do kelímků, nechat ztuhnout
* uchovávat v chladnu

Hodně úspěchu v léčbě přeje CHemik
Chemik

Re: Domácí mast z maryhuany

Příspěvekod veronikasky » 11.02.2010 9:52

Moc děkuji
veronikasky

Příspěvekod Pucinka » 4.03.2010 11:08

Mě osobně teda mast z Marihuany vůbec nepomohla... Ať už domácí, nebo z lékárny... :-(
Pucinka

Příspěvekod moderator » 4.03.2010 21:26

mast z marihuany z lékárny je na nic , není v ní žádná marihuana čili drogy, je to jen technické konopí, S pravím konopím by bylo pro lékárnu trestné prodávat. Takže proto ti to nepomáhá.
Jinak rozkoukej se a počti je tady i o marihuaně a o jiných prostředcích napsáno hodně.
moderator
Site Admin

Příspěvekod veronikasky » 5.03.2010 8:24

Ahoj slyšela jsem že jde udělat z maryhuany a sádla ale nevím postup nevíte někdo?
veronikasky

Příspěvekod moderator » 5.03.2010 8:27

hrome tady to někde je najdu ti odkaz
moderator
Site Admin

Příspěvekod moderator » 5.03.2010 8:36

nebudu hledat musím napsat , rostlinku se seminky podrtíš asi tak dvě palice na 1/2 kg sádla, domácí vyškvařené neslané sádlo popustíš tak aby nebylo horké aby jen teklo a dáš do něj podrcenou rostlinku. necháš týden luhovat v rozteklém sádle jak zatuhne tajk zase popustíš , potom jej můžeš přecedit přez plenu nebo to mužeš v tom sadle nechat pokud ti to nebude vadit, a tím se dvakrát denně máznout. To je clej zázrak, ale až bude po luhování tak za týden to sádlo už dej do ledničky aby ti nežluklo.

AHOJ
moderator
Site Admin

Příspěvekod veronikasky » 5.03.2010 12:06

Tak jdu na to! A doufám že to zabere! Aspon trochu!? :D :) Moc děkuji napíšu výsledek.
veronikasky

Příspěvekod moderator » 6.03.2010 9:42

jo a jedna rada není dobře používat na internetu to slovo mar..ana existují speciální programy které jedou po netu a kontrolují kde se kolikrát takové slovo vyskytne , to jsou statní zájmy, Je lepší psát rostlinka a semínka to nám nikdo zakázat nemůže a at nám dokáži kterou rostlinku jse si do salátku dal :shock: :lol: :lol: :lol:

A HOJ a nepřepal to sádlo
moderator
Site Admin

Příspěvekod veronikasky » 17.05.2010 19:53

ahoj tak jsem si to sádlo s rostlinkou :D mazala asi 14 dní ale zdálo se mi že to má jen udržovací efekt tak jsem přestala! A když jsem si to chtěla naplpat znovu tak jsem zjistila že mi to splesnivělo! :( Ted jsem dostala od mého dědečka vyluhovanou rostlinku v oleji a mažu uvidím jestli to bude lepší?! Už jenom v té vůni je rozdíl! :D To sádlo smrdělo jak 14 dní nemytej spocenej člověk! :x A toto voní jak pražená semínka. Musím vydržet delší dobu! Jsem strašně netrpělivá a čekám výsledky hned a ono nic! Napíšu výsledek pa.
veronikasky

Příspěvekod Iwana » 28.07.2010 19:15

ahoj ,osobně si myslím že rostlinka do sádla na lupénku není dobrá..je to moc mastné a vysušuje to...lepší je bílá vazelína a můj recept:moc se s tím nepárat...jednu pořádnou ČERSTVOU rostlinu celou hodit do mixéru..rozpustit ve vodní lázni půl kila vazelíny..pořádně provařit s rostlinkou..nechat přes noc vylouhovat a druhý den přecedit přes silonky .Musí být hodně zelená :lol: ..uskladnit v lednici...mám jí už od loňska a je pořád ok .Hlavně si udělejte zásobu na celý rok jak přestanete mazat je to zpátky..A bacha při výrobě je to docela síla když se to vaří :lol:
Iwana

Příspěvekod moderator » 29.07.2010 7:28

:lol: díky za recept , v jednoduchosti je síla.
moderator
Site Admin

Zpět na Dotazy a odpovědi