Ganoderma Lucidum(REISHI)

Diskuze o Alternativní medicině a Alternativní léčbě lupenky jiným než lékařským způsobeb. Jsou tyto alternativní postupy schopny nahradit klasickou lékařskou péči?

Ganoderma Lucidum(REISHI)

Příspěvekod Pavlínka » 6.02.2010 5:37

Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jestli nemá někdo zkušenosti s touto houbou.Já ji piji v upravené formě,v čaji,1,5 litru denně.Po 2 dnech mám výsevy po celém těle,ale musím vydržet min. 10 dní.Jsoou i další produkty s REISHI,ale je to finančně náročné,tak kdyby měl někdo nějakou zkušenost :|
Pavlínka

Re: Ganoderma Lucidum(REISHI)

Příspěvekod Marcel » 6.02.2010 10:29

Co sa tyka "alternativnej" liecby (mediciny), tak vacsinou, ak vam ma nejaky pripravok zabrat, prejavi sa to najprv zhorsenim stavu. Toto treba vydrzat a potom by sa to malo zacat zlepsovat. Prosim ta, napis ako ti ta reishi zabrala (drzim palce, aby si to vydrzala! :) ).
Marcel

Příspěvekod Pavlínka » 11.02.2010 16:55

Ahojky,po deseti dnech užívání čaje,na rukou a nohou výsev zcela zmizel,jen bílé flíčky,na bederní partii,bohužel,lupenka se stále drží.Na obličeji výsev zmizel,navíc nehty mám hezké,dále si chci objednat i mýdlo od této společnosti,tak uvidím.Jen vydržet....Tak papa lupínci :D :D
Pavlínka

Příspěvekod Marcel » 12.02.2010 22:23

No to su výborné správy. Tak daj vedieť, potom :) Fajn, že si vydržala :)
Marcel

Příspěvekod Pavlínka » 6.03.2010 0:04

Ahojky lidičky,je fajn,že jsem vydržela,bohužel výsledek není takový,jak jsem předpokládala.Jak jsem již psala,ze začátku osip,pak zlepšeníale nyní stále stejné,čaj je dobrý,ale zřejmě slouží hlavně na pročištění organismu,nějaká ta "kůra".Stále se sypu a sypu.Pravda je,že jsem "najela" na dietu,skoro nic nejím a ve vlasech mi to začíná ustupovat.Ale asi to není to nejlepší.Již 2x jsem spadla do nemoci
jménem anorexie,pravda je,že mě drží nad vodou hlavně můj milovaný synek!!Zase jsem "spadla" na psychickÉ dno.Velice děkuji za toto forum,nemam komu to říct.Mějte se krásně,ahojky!!
Pavlínka

Příspěvekod BigbossBigboss » 9.03.2010 21:01

ahoj lidi, upřímně !

nemám nic proti vašim snahám , bylinkám , čajů, houbám zázračných mastí ale uvědomte si prosím že dokud si nezměníte myšlení v halvě lepší to s vámi nikdy nebude . všechno co pijete atd.,. je fajn ,pro tělo určitě , pro organizmus ale Vaše tělo řídí vaše hlava tedy mozek ! Lupenka jde zmírnit - nejde vyléčit , čím dříve tohle člověk pochopí tím lépe a dobře se mu bude žít. jakmile se tohle naučíte bude Vám dobře - viz pavlínka - neblbni z dietou ničíš sebe , smiř se a přijmi to jak to je - to ti říká někdo kdo ví jak lupenka bolí, jaké to je mít lupenku od 12 let v tom nejhorším stádiu ,atd... Já to přijal a je mi fajn , díky lupence jsem našel staršně moc skvělých přátel , lidí kterých si vážím , kteří jsou víc než jen přátelé jsou rodina protože mne chápou a já chápu je . jsme pořád jen lidé nic víc nic míň a Ti kdož nás nechápou by si měli uvědomit a už se to tak i celekm děje, že kdykoliv kdokoliv z jejich rodiny může najednou mít - lupenku. není to srašné slovo, není to zabiják - jen dokáže sakra znepříjemnit a otrávit život ale jen pokud jí to dovolíme. Ano měl jsem bylinky, čaje, akupunktury, houby, homeopatika, plasmu,driáky .. a nic nepomohlo . Až najednou - mozek , mozek mi pomohl . na všechno jsem se vykašlal a hrdě říkám ANO MÁM LUPENKU ! jsem veselý, spokojený , štastný , mám ženu dvě krásné zdravé děti a hlavně lidi co miluji a oni snad milují mě , na ničem jinym totiž nezáleží - tak jen prosím Vy kdož se ted šklebíte -mysletze právě n a ně a ne na svoji nemoc - pak Vám bude dobře.
BigbossBigboss

Příspěvekod moderator » 16.07.2010 11:58

Sakso , zde na foru máme pravidlo , že komerční nabídky se dávají do komerčních prezentací . Bylo již hodně přispivatelů. kteří se vklínili do fora pod záminkou tržního úspěchu, a domáhali se práva psát . Bohužel byly vymazáni i s jejich obchodnímy úspěchy. Prosím aby toto přispěvovatelé z různých komerčních oblastí respektovali. Komerce patří do komerce. Zde ve foru si píší nemocní lupenkou o tom jak jim co pomáhá z vlastních zkušeností. Nejsme zde zvědaví na komerční představení typu AMWEY kdy potom všichni budeme svorně tleskat a co plácnutí to stokoruna.
Ne takhle ne , dej si Sakso do komerce svůj komerční příspěvek a , diskuzi nech na lupínky nechť si sami mezi sebou zhodnotí z vlastních zkušeností o čem to je.
Ještě jedno upozornění , do komerčních příspěvků se přispívá za podmínek které jsou stanoveny.
Děkuji. Moderator

KOMERČNÍ příspěvek od uživatele saksa byl odstraněn.
moderator
Site Admin

Příspěvekod saksa » 16.07.2010 13:23

Zdravím, nešlo o komerci, šlo o porovnání a možnosti.
V kažém případě, tak jak jsem podotkla dříve, 10 dní je málo na odstranění problému, chce to změnu celého žiotního stylu, vytrvat, naučit se pít, mít pročištěný organismus, aby vůbec ostatní produkty měly možnost působit a nečistoty vyplavovat.
saksa

Příspěvekod moderator » 16.07.2010 17:55

Sakso , já vím, pokud to bude nějaká radička budiž , ale když se v příspěvku objeví celá plejáda nabídek a odkazů na komerční stránky tak to není košér a patří to do komerčních příloh.
Ještě mám další připomínku , v části fora určené pro PREZENTACE PROPAGACE jsou určeny podmínky pro umístění komerčních příspěvků. Bohužel podmínky jsi nedodržela , ani jsi se neobtěžovala napsat na e-mail k tomu určený. Takže trochu slušnosti by neuškodilo. Když komerčně tak komerčně. Tento portál také stojí peníze, a jsou to peníze sponzora který tyto stránky dotuje. Vše stojí peníze a pokud si z toho chce tady někdo udělat svou reklamní plochu zadarmo tak to není fér.
Takže závěr , v Prezentaci a propagaci rovněž mažu příspěvek , jelikož nebylo o to požádáno. Bude dobře napsat na určený e-mail a dohodnout se s člověkem který má tuto část na starosti. lecba@inzeraty.info
Moderator
moderator
Site Admin

Zpět na Alternativní léčba lupenky