od BigbossBigboss » 9.03.2010 21:01
ahoj lidi, upřímně !
nemám nic proti vašim snahám , bylinkám , čajů, houbám zázračných mastí ale uvědomte si prosím že dokud si nezměníte myšlení v halvě lepší to s vámi nikdy nebude . všechno co pijete atd.,. je fajn ,pro tělo určitě , pro organizmus ale Vaše tělo řídí vaše hlava tedy mozek ! Lupenka jde zmírnit - nejde vyléčit , čím dříve tohle člověk pochopí tím lépe a dobře se mu bude žít. jakmile se tohle naučíte bude Vám dobře - viz pavlínka - neblbni z dietou ničíš sebe , smiř se a přijmi to jak to je - to ti říká někdo kdo ví jak lupenka bolí, jaké to je mít lupenku od 12 let v tom nejhorším stádiu ,atd... Já to přijal a je mi fajn , díky lupence jsem našel staršně moc skvělých přátel , lidí kterých si vážím , kteří jsou víc než jen přátelé jsou rodina protože mne chápou a já chápu je . jsme pořád jen lidé nic víc nic míň a Ti kdož nás nechápou by si měli uvědomit a už se to tak i celekm děje, že kdykoliv kdokoliv z jejich rodiny může najednou mít - lupenku. není to srašné slovo, není to zabiják - jen dokáže sakra znepříjemnit a otrávit život ale jen pokud jí to dovolíme. Ano měl jsem bylinky, čaje, akupunktury, houby, homeopatika, plasmu,driáky .. a nic nepomohlo . Až najednou - mozek , mozek mi pomohl . na všechno jsem se vykašlal a hrdě říkám ANO MÁM LUPENKU ! jsem veselý, spokojený , štastný , mám ženu dvě krásné zdravé děti a hlavně lidi co miluji a oni snad milují mě , na ničem jinym totiž nezáleží - tak jen prosím Vy kdož se ted šklebíte -mysletze právě n a ně a ne na svoji nemoc - pak Vám bude dobře.