Lupenka a narkoza

Zde pište to, co Vám pomohlo v boji proti lupence. Vlastní zkušenosti bez komerčních nabídek.

Lupenka a narkoza

Příspěvekod Frantiska » 8.10.2008 10:06

V cervenci jsem prodelala operaci. Kdyz jsem se vratila po nekolika dnech domu, byla jsem bez zlucniku ale i bez lupenky. Zpusobila to pry narkoza. tento krasny stav trval bohuzel jen nekolik tydnu. Zlucnik sice nemam ale lupenka je zase zpatky. Mate nekdo podobnou zkusenost?
Frantiska

Re: Lupenka a narkoza

Příspěvekod zuzana6661 » 29.01.2010 17:49

Zdravím, mám psorku už 26 rokov (je mi 29)... Táto téma ma veľmi zaujíma nakoľko môj priateľ (tiež mal dlho psorku) prekonal operáciu v narkóze a za pár dní mu zázračne zmizla... síce sa po pár týždňoch sa vrátila, ale už nebola v takom zhoršenom stave, ako pred operáciou. Ja mám veľmi silnú lupienku po celom tele aj na kĺboch a hľadám príspevky, či neni možná liečba aj pomocou narkózy. Ale ešte som nenašla žiadne info ohľadne narkózy a liečbe psorky, tak neviem
zuzana6661

Příspěvekod moderator » 3.02.2010 14:13

Ahoj zuzi , jak píše i muj kamarád byl na operaci , po narkóze sklidněno za měsíc byl tam kde před tím. Ale mněl jsem kdysi známou a ta porád spala a spala , bylo ot takové spinkací spinkadlo, chodila spát o osmi večer a pospávala do osmi rána v pohodě 12 hodin denně, a lupenku měla dycky dost klidnou i když po celém těle. A jakmile se šlo na zábavu nebo někdy ponocovala tak se opsypala jak mochomůrka ( po slovensky Muchotrávka :D )
Takže to bude mít společné se spánkem a odpočinkem celkovým vypnutím fyzyckým i psychyckým , Tak zvaná spánková terapie :D
moderator
Site Admin

Příspěvekod zuzana6661 » 4.02.2010 16:59

Skôr si myslím, že to má súvis s nejakým receptorom v mozgu, ktorý spúšťa tie "zlé" gény, ktoré majú za následok množenie "našich" T-buniek ... keď si v narkóze proste máš vypnutý mozog úplne a tým pádom aj tento proces nefunguje... by trebalo nejaké odborné vyjadrenie k tejto téme, ale nepoznám za svoj život žiadnych lekároch, ktorý by k tomuto vedeli povedať stanovisko. Ale je to aj tak zaujímavé... Keď budem mať príležitosť, rada by som to vyskúšala. Btw. keď mám zhoršený stav, tiež v kuse spím, ako keby si to telo vyžadovalo, nemám problém cez víkend prespať aj 14 hodín
zuzana6661

Zpět na Co Vám pomohlo - léky - masti - prostředky - postupy