MMS vyléčí lupénku

Zde můžete napsat co je nového v léčbě lupenky a přidat odkazy na internetové stránky s tématikou lupenka a arthropatie

MMS vyléčí lupénku

Příspěvekod Riga » 31.01.2010 15:03

Přečtěte si www.emms.cz a koukněte na www.upramene.cz.Kupte si knihu a pořádně pročtěte.Stojí to zato!Bere se jen 3 kapky po hodině a stříkají se na kůži.Kapky jsou chloritan sodný 25% + 10% kyselina citronová.Léčba vás vyjde na pár korun.Opravdu to zabírá!
Riga

Re: MMS vyléčí lupénku

Příspěvekod Marcel » 31.01.2010 23:03

Kamarat to MMS berie, ale nie na lupienku. Ma s tym niekto este skusenosti?
Marcel

Příspěvekod moderator » 3.02.2010 14:07

Ahoj lidi , já do toho vložím trochu humoru , jinak je to zajímavá věc o tomto jsem ještě neslyšel a pokoukám. Když tak sem pošlete nějaké odkazy o co se jedná nebo popište to lidičky budeme vděční, hlavně když nebudeme muset tahat z kapes moc peněz.

A ted trochu HUMORU -

To MMS jako když my moje láska pošle hodně MMSek ?? tak se budu vyzdravovat? :shock: :D

To znamená SMSky jsou slabé a chce to MMSky :D :P :roll: :lol:

AHOJTE lupínci a kdo slyšel o tom MMSkování tak dejte do placu
moderator
Site Admin

Příspěvekod Riga » 4.02.2010 9:22

MMS je 25% chloritan sodný.Bere se každou hodinu 3 kapky + 15 kapek 10% kyseliny citronové.Zamíchat,počkat 3 minuty a dolít do 2 dcl vody.Na tělo se stříká 20 kapek MMS +10% kyseliny citronové.Tak to zkuste.Kniha,která se prodává o MMS je na odkazu výš.Peníze z prodeje jdou na léčbu malarie a AIDS v Africe.Takže je to príspěvek na charitní pomoc.Proto ta cena.Opravdu si ji kupte a přečtěte.Je tam víc informací o jiných léčeních.Všechno to vyjde na pár korun!
Riga

Příspěvekod moderator » 7.02.2010 11:48

Ahoj , rigo tak jsem koukal na ty odkazy a pročítal jsem co se okolo MMS píše.
Asi jsem za těch 55 roků Hokusů a pokusů skeptik. Nějak mně zarazilo že v podstatě se dá vydělávat na desinfekci určenou k desinfikování bazénů.
Chloratan sodný se přidává do bazénové vody na desinfekci. A dát tolika peněz za 135 mll se mi zdá přitažené za vlasy protože chloratan sodný v tabletách do bazenu je za pár gramů za hubičku. Kyselina citronová je taky k dostání za jinou cenu než nabízí.
TAkže suma sumárum počkám co z té bubliny vzejde. Připadá mi to až přílišný zázrak na všechny nemoci. Já se koupal v bazenku který jsem měl ošetřený chloratanem a nikdy lupča nezaznamenala nějaký pokrok.
Já vím že budou námitky že ten co prodává dotyčný kanaďan je čistý a kyselina citronová také, ale jsou to sloučeniny které absolutně nemohou v předepsané koncentraci ublížit. A jak pomohou?
Snad to funguje jako Placebo efekt. s Placebem jsem se setkal už vícekrát a u všech těchto prostředků byl efekt výborný , ale u lehčích forem nemocí.
Nechci nikomu brát víru. Protože Věř a Víra tvá tě uzdraví.
Já začal věřit moderním způsobům léčby , protože je na vysoké úrovni. Samozřejmě i v moderní medicíně je plno úletů - viz třeba vakcina na prasečí chřipku , ale to je způsobeno lidským faktorem.
V dnešní době je velice těžké se orientovat, a proto člověk oslabený zdravotně musí velice dobře přemýšlet o co se jedná .
Ještě jsi psala v uvodní zprávě , že to vyjde levně, ale při propočítání to až tak levné není, ale to nevyčítám tobě - to je jen zamyšlení nad cenami na které jsem koukal. Skutečně za 135 mll vysadit takovou cenu když skutečná cena těchto přípravků je dělitelná stem.

Jinak je to velice zajímavý způsob , MMS já osobně počkám jak se věc vyvine.
Používám v takových případech jednoduchý postup a hodnocení.
1) Pokud nějaký lék bude skutečně dobrý ba skoro zázračný a účinný tak jak popisují třeba MMS , tak se lidi nebojte , ten se tak rychle rozšíří , že bude všude a za pár peněz.
2) Jestli to někomu pomůže tak zítra to pomúže dalšímu a milionum lidí a to se rychle rozkřikne.
3) Nemůže my o tom vykládat vypravěč ale chci slyšet a vidět výsledky od samotných lidí co to aplikovali. Jinak už do hokus pokus nejdu.

Prosím neberte tento příspěvek jako negativní postoj. Je to jen názor s letitými zkušenostmi. Děkuji
A rigo díky že jsi to tady uvedla tuto metodu, je dobře vědět , protože nevědomost je nejhorší.

A HOJTE lupínci a Rigo.
moderator
Site Admin

Příspěvekod Marcel » 7.02.2010 21:30

Ahojte, tak z rozpravania kamarata viem, ze ked sa MMS uziva vnutorne, tak sa chloritan sodny s pomocou aktivatoru - kyseliny citronovej v zaludku pomocou zaludocnej kyseliny zmeni na " " - neviem co? Na nejaku latku neviem nazov :x :x :x. Cize na vonkajsie pouzietie to je chloritan sodny s aktivatorom kyseliny citronovej, ale vnutornym uzivanim sa to meni na inu chemicku latku, lebo v zaludku je kyselina (tusim chlorovodikova)! Potom sa to dalej distribuuje do tela.

Fakt je, ze tam pisu, ze je to skoro na vsetko, tiez sa mi to zda divne - vedia s tym liecit malariu, rakovinu, dokonca HIV/AIDS a pod. Inak este existuje aj MMS2 - to je na akutne pripady a vraj je to super ucinne a zaroven aj silne.
Kamarat mi hovoril, ze pri brani MMS sa postupne zvysuju davky. No a velakrat ho prehnalo na WC pocas dna (zrejme detoxikacny efekt), ale potom sa to ustabilizovalo a uz mu to nic nerobilo (pri tej maximalnej dennej davke).

Ak mate nanho nejake otazky, sem s nimi, ja sa ho spytam.
Marcel

Příspěvekod Riga » 13.02.2010 22:56

Chloritan sodný se v tělě přemění v chlordioxid,po tom co okysličí špatné buňky se rozloží na kuchyňskou sůl a kyslík.Co se týče ceny,u výrobce stojí litr 28 Kč.Když se užívá jen pát kapek,tak si spočítejte,na jak dlouho to vystačí. 3kapky po hodině aspoň 8 hodin denně.Stříkat 20 kapek co hodinu.Kromě toho podle potřeby koupele.Tak na kolik to příjde? Jak jsem už psala,kupte si tu knihu.Je tam víc informací a návodů i na jiné nemoci.V diskusi U pramene psala uživatelka,že po 3 koupelích jí zmizel atopický exem.Čtěte i příspěvky od uživatelů.I tak se dovíte hodně.Ano,je to chemikálie ale v těle dělá divy.Léčím s tím i zvířata,koně.Zabíjí viry,bakterie,plísně,roztoče,parazity atd.Tím vyčistí celé tělo a přestanou problémy.Chce to zkosit a ne hned odsuzovat!
Riga

Příspěvekod moderator » 14.02.2010 13:10

ahoj rigo - koukám :shock: že máš jiné ceny než jsou na těch odkazech co jsi dala.
Koukni sama na odkaz , proto jsem psal udiveně o ceně. http://www.czchem.cz/index.php?page=sho ... &Itemid=80

Když tak prosímtě popiš přesně co si mají lupínci koupit a hlavně kde to dostanou, potom popiš jakým způsobem to dávkuješ ty jaké máš zkušenosti.
Jedna věc je popis který dají na těch léčitelských serverech , kde rozepisují dávkování a používání samozřejmě na jejich dodané přípravky.
Druhá věc je to co píšeš ty koupit něco za 28 kč litr.
Prosím tě napiš kde se to dá koupit
přesný obchodní název,
způsob balení
dávkování a poměr míchání z přípravku který zakoupím podle tvého doporučení..
Napiš rovněž způsob použití zda na koupele nebo polykat na lžičce nebo jak ? :idea:
Díky moc A HOJ
moderator
Site Admin

Příspěvekod Marcel » 14.02.2010 14:33

Nechcem robit reklamu, tuto je internetovy obchod kde to maju - na porovnanie: http://www.regeneracnecentrum.sk/obchod ... o0&x=0&y=0

Rozkliknite si na tom odkaze "MMS (Miracle Mineral Supplement) - Zázračný minerálny doplnok" - je tam v skratke popisane ako to funguje.
Marcel

Příspěvekod Riga » 14.02.2010 20:29

Co se týče chloritanu,ten jsem koupila v Eurošarmu.Ze Slatiňan mi poslali 10 litrů.Jinak se prodává jen 200.Pěkně jsem poprosila,vysvětlila a oni mi vyšli vstříc.Je to 25% chloritan sodný.Ano, na www.emms.cz je cena jiná.To je proto,že dávají originální lahvičky s kapátky.K tomu jsem si koupila 1. knihu.Ano,bylo to drahé.Důvod jsem popsala výš.Pak jsem si sehnala ten z Eurošarmu.Dávám to koním,prasátkům,dávám si koupele,ošetřuji tím rány atd.V druhé knize píše Jim Humble:Při jakýchkoli kožních problémech,vyrážkách,bolácích nebo v případě malých kancerózních vřídků či psoriázy,použijte současně s užíváním 3 kapek za hodinu následující procedůru.Připravte aktivovanou směs z 20 kapek MMS a 100kapek aktivátoru(10% kys.citronová) a zalijte ji půl dcl vody.Opatřete si malý rozprašovač a každou hodinu tímto roztokem postřikujte postižené místo.Nechte vyschnout na kůži a jednou či 2x denně,před další apliíkací,opláchněte.Směs vydrží celý den. Tolik z knihy.Tento roztok můžete nakapat do krému a mazat.Proto jsem psala,abyste si knihu koupili.Pomůžete lidem v Africe.
Riga

Příspěvekod Emil » 15.05.2010 20:50

rigo
nechci pomáhat lidem v africe a proto si knížku nekoupím.Chci pomoct sobě a to zcela sobecky, tak napiš jak se to používá a jiný důležitosti, když tu knížku máš a já ti slibuju,že až budu vyléčenej tak adoptuju v africe sirotu a budu se o ní celej život starat ok?
Emil

Příspěvekod Emil » 17.05.2010 21:18

Milí kolegové jdu do toho, mám objednané mms a budu se tim nalejvat dokud se totálně ,,nezbliju,,Manželce se to sice nelíbí,že se hodlám zalejvat chemií ale situace je vážná až zoufalá a lupenka mě trápí tolik,že to risknu. Jestli to přežiju tak vám napíšu jak jsem dopadl a jestli psorka povolila
Emil

Příspěvekod Emil » 22.06.2010 7:10

MMS nevyléčí,odzkoušeno,bral jsem vnitřně zvenčí koupele a nic tak zase nic zdar....to pro ty kdo by se chtěli zeptat jak jsem dopadl
Emil

Příspěvekod EvaX » 22.06.2010 20:20

škoda :(
EvaX

Příspěvekod Marcel » 23.06.2010 21:45

Ja som začal s tým. Ja som si to zisťoval na Humblovej stránke a treba to striekať aj zvonku, aj vnútorne uživať. Ja som to tak pochopil.

Ako si bral? Každú hodinu 1 kvapku - spolu 8 hodín a ďalší deň 2 kvapky každú hodinu, ďalší deň 3 kvapky, .... atď. alebo si to bral len ráno a večer???
Marcel

Zpět na NOVINKY + Odkazy na stránky o lupence