když mi táhlo na patnáct dostal jsem lupénku, po stresovém zážitku v rodině, jednoduše řečeno, udělal jsem nějaký průser, teď to beru jako ponaučení, jako dobrou zkušenost.. (dalo mi velkou práci vzpomenout si na něco co jsem chtěl zapomenout.. první věc kterou doporučím, vzpomente si na váš začátek, na to co vám ji vyvolalo.. určitě to nebylo jen tak..)
.. před tím sem se tím, ale deptal, stres a deprese plus, dispozice v rodině, dědičnost, táta má lupénku a já ji mám témeř denně na očich.. byla mi předkládána jako nevyléčitelná.. paradoxně v kontrastu s tím jsem měl i mámu lupenkářku, trpěla tím od osmi let, ale co chci říct je vyléčená, uplně komplet, má snad malé ložisko ve vlasech, které se objevuje a ztrácí.. měla ji 15 let, vyrovnala se s tím a lupenka ji opustila.. kontrast.. nevylečitelný otec a uplně vyléčená máma..
.. stres chvíli působil a ve vlasech se mi objevila lupénka, přišla na to holka na táboře, která mi gelovala vlasy a řekla mi, že mám ve vlasech červený fleky, uplně jsem skoprněl, uvědomil jsem si, co mám.. znal jsem tu nemoc.. ten dar
když se na to teď dívám z5, beru lupénku jako dar, proč? změnila mě.. jsem díky ní jaký jsem, vyrovnaný, prvně mě ničila.. byl jsem v depresi, co si budou myslet lidi, kamarádi.. jak to schovám, nejvíc mě ničili moje nehty a lupy ve vlasech..
proč já? no jo, život není fér a to je velká výhoda, dává nám to možnost, odlišit se, prosadit se, vydělat víc, atd..
hlavu jsem si umýval a nehty si dokonce i chvíli lakoval bezbarvým lakem.. nepomohlo to.. škrábal jsem se a lupenka rostla.. stresoval se a lupénka rostla dál.. (vsuvka: když vám někdo říká "neškrab se" vy slyšíte škrab se, mozek nevnímá slovo ne, nevnímá zápory, vnímá ve vjemech, prakticky se vám v mysli objeví obrázek jak se škrabete.. doporučují říkat slovo čistě "NE" nejlépe to zařvat )
... nejvíc jsem se bál co si o mně budou myslet lidi.. přitom dnes vím, jak jsem většině ukradený
Takže je to dar, změnila mě, prakticky ji musíte příjmout, patří k vám, je to ostatně vaše tělo, vaše buňky.. DNA asi trochu zmutovalo, ale dá se to spravit
ale pokud si řeknete: jsem zdravý a krásný, pak je to zásadní změna.. stejně jako si váš mozek dokáže představit ložisko, dokáže i zdraví a krásu, to je taky vjem.. co tím básník myslel? tohle jsou autosugesce, funguje to na principu, když si něco budu předkládat stále dokola mozek tomu uvěří a stane se to skutečností.. znáte hypochondry, představte si někoho takového.. tihle lidi si furt něco předhazují až z toho nakonec něco dostanou, skvěle do vysvětlil Ivo Toman v audionahrávce "Inteligentní myšlení není pro každého" dáva tam příklad člověka, který si koupí nové drahé auto a říka si furt, nesmím ho rozbít, nesmím ho rozbít a co se stane? stejně ho nakonec rozbije.. doporučuji si sednout a napsat si nějaké, např. jsem zdravý a krásný, dokážu všechno co chci, mám se rád, mám vysoké sebevědomí, jsem optimista.. cokoliv čeho chcete dosáhnout
pozitivní myšlení je velice důležité, musíte kontrolovat svoje myšlenky a dokážete to
dál třeba sebevědomí, pročítal jsem tohle forum a je tu spousta narážek na sebevědomí, hodí se vám v zaměstaní, ve škole při zkoušení, pohovoru do práce.. řízení auta a předjíždění, balení holek .. o5 dostadte si co chcete.. byla tu zmínka o muži, který začal chodit do posilky, změnil návyky, životní styl.. posilovaní určitě zvedne sebevědomí.. začnete se libit sami sobě.. ale můžete dělat cokoliv.. běhat, aerobik.. něco co vám vyčistí hlavu a upraví váhu
Další věc je.. přestaňte se hrabat ve své minulosti, lidi si většinou pamatují negativní vzpomínky a velice živě, minulost je dobrá, aby jste se poučili, ale to je všechno.. peníze vám nevydělá a vás nevyléčí
Další věc je, že nestačí jen vědět, musíte věřit
Barnýho formula.. říkám ANooo, od loosera, díky mu za to.. taky proč ne? o5 musíte věřit.. má jednu velkou výhodu.. nahážete do sebe bandu vitaminu a dál už se o psorku nestaráte.. to je fakt pecka.. myslíte zase na jinačí věci, na to co chcete.. když si lupenku sami mažete.. vidíte vaše ložiska.. potvrzujete, že ji máte.. sami sobě.. ještě když ji škrabete a dráždíte.. měl bych říct dráždíte sebe.. řekl bych vám... nemažte se vůbec.. ale to nejde..
ok at vás maže někdo jiný.. určite se najde někdo kdo vás má rád, a udělá to pro vás.. vy si třeba puste hudbu do sluchátek a uvolněte se.. nebo si s ním povídete o čemkoliv.. pozitvním.. lidský mozek rád řeší problémy, hádanky.. křížovky.. řešte třeba peníze.. hrozně málo lidí se baví o penezích a jsou ve stresu, když na ně příjde řeč.. mají vlastní pravdu.. ptejte se třeba : jak mohu ještě víc vydělat? to je taky autosugesce.. dokonce s otázkou pusobí víc.. třeba: jak můžu být ještě zdravější a krásnější.. a pokud naopak nevěříte tomu že máte třeba pozitivní myšlení, víte že jste pesimista.. tak je dobré použít slovíčko stávám se, začínám.. : stávám se optimistou... začínám myslet velkoryse.. stávám se zdravým a silným..
myšlenka barnýho formuli je v léčení těla zevnitř.. psorka je jen produkt.. poslední část řetězce, možná myšlení, možná zplodin metabolizmu.. možná kousku aminokyseliny DNA..
bombardujte svůj mozek pozitivními myšlenkami..
závěrem, pokud pomůžu někomu z těch, kteří to dočtou do konce je to úspěch, pokud o to bude zájem, napíšu víc, dlouho jsem se k tomu odhodlával, jestli má cenu něco psát, pokaždé když něco děláme,.. něco riskujeme, chtěl jsem zkusit opustit pohodlnou zónu a poděkovat za tohle forum taky jinačím způsobem
příště třeba: proč pomáhá dovolená? něco o televizi, návycích, osobním rozvoji
peace