Ahojte lupínci. Moc hezky jste to napsali. Pavlínko vůbec ti nezávidím. Při tom co jsem četl jsem si vzpomněl na svého otce. Už není se mnou. Mněl toho moc a všechno dokázal ustát. On prožil své nejlepší roky za války . Byl u partizánů a v jednom boji dopadl vedle něj minový granát. Skončil v lazaretu kde poznal mou mámu. Otec tenkrát přišel o 1/4 plic, půlku žaludku , a museli mu amputovat nohu. Přezto nikdy neztratil optimizmus a byl pořád veselý člověk. A tak jsem tu dnes i já

. Doma zásadně chodil bez berlí a opory , teda spíše hopal jako klokan o jedné noze. Když šel ven tak si bral berle jen proto , jak říkal " Aby neskákal mezi lidma jako klokan

. Byl aktivní sportovec i jako invalida, skákal padákem, závodně lyžoval i plaval a vše s jednou nohou. K tomu všemu měl lupenku. Tím že jsem viděl od mala jak o samozřejmost že se problémy řeší a že se musí dál, tak to beru všechno trochu jinak než spousta lidí. Jsem naučen nevzdávat nic, prostě je tu problém tak jej musím překonat a zdolat. a ještě se u toho pobavím, protože být chudej a ještě smutnej

to nepasuje odhromady

. Tím že bych zůstal zkoprnělý z toho že jsem zažil něco otřesné nebo že mám nějaký problém, tím bych se postavil do pozice poraženého a nemoc , nebo jakýkoliv problém by mně mohl zničit. Takže jde o přežití , jde o to abych byl za jakékoliv situace připraven pomoci svým bližním i kdyby bylo sebevíce zle. Zaťat zuby a udělat to co se správně udělat má. A tím je vyhráno. Koukni se kolem sebe kolik lidí nedělá to co správně dělat mají a jsou přitom zdraví bez problémů. A proto to dnes vypadá tak jak to vypadá. Svět začíná být zmatenej a silnější zneužívají slabších. A to vše proto , že se slabším lidem podlomily kolena v okamžik kdy měli stát pevně na svých nohou. Nepodléhat, nedat se i kdyby se dělo nevím co. I kdybych se mněl uškrábat. Jsem tu na světě proto abych udělal dobré věci pro ostatní. A já ?? no snad si taky jednou někdo vzpomene

a když ne , tak mám dost síly, energie a radosti ze života že je můžu klidně rozdávat kolik je jen potřeba.
Jenovo a rozvod je jen rozchod s někým kdo o mně nestál to není až tak špatná varianta, jsou i horší stavy rozchodů než je rozvod. To si zažilo už hodně lupínků. řekl bych že víc než 50 %. Já vím jsou to zase ty nezodpovězené noční otázky proč zrovna já ?. Ale pokud si člověk postaví večer před spaním tu otázku jinak ?? třeba, není mi náhodou líp že jsem se zbavil člověka kterej o mně nestál?? Jakej bych prožívala hroznej život kdybybch s ním byla dál? Vždyt ono je to tak lepší, nech život plynout , žádná řeka se neobrátila nikdy proti svému proudu.
A HOJ
Tak se mnějte lupínci a ahoj