FORMULE diskuze - Vitamin D / Ibuprofen

diskuze o tomto způsobu léčby je natolik zajímavá že si zaslouží svoji samostatnou sekci fora

Re: FORMULE diskuze - Vitamin D / Ibuprofen

Příspěvekod moderator » 11.12.2009 10:03

Aby se nodvál Looserův odkaz ta koukněte také do receptů kde jsem přidal prezentacoi o vitaminu D stahněte si ji a prohlédněte. je bez virů a škodliváků v pohodě.

ahoj looser , prezentace jsem povolil jen k receptu, jinak by se mohlo stát víš co :D by se to na netu zaplnilo srandičkama.
Ještě povolímm v jedné ale to až za chvíli JAK PŘIJDE ČAS :lol: takže pokud to tam hodilo spam tak to bylo bloknutý i když nevím proč to psalo spam to mnělo napsat jinou hlášku mrknu na to.
A HOJ

už opravený to tam bylo ještě z dob starého PhPčka protože nebylo moc šancí zastavit příval různých nechutných stránek, ale kdyby náhodou se zase mněla spustit lavina odkazů z rozvojových států tak to asi zase blokneme. Ahojda.
moderator
Site Admin

Příspěvekod Yarka » 23.12.2009 18:57

Zdravím všechny formuláky! :o)
Tak zpět z Kuby rovnýma nohama do Vánoc, uf uf... Na lupénku měsíční pobyt u moře vliv neměl, spíš naopak, ale bylo to způsobeno tím, že jsem tam chytla rýmu z velkých teplotních rozdílů.
Formuli jsem tam nebrala a ani nezačnu - po návratu mě lékařka z ÚVN poslala na fototerapii, kterou nechci s formulí kombinovat (vit. D3). Během tří týdnů mi zmizely fleky na zádech, tak doufám, že do konce kůry povolí i ty na nohou.. Ale k formuli se určitě ještě někdy vrátím, boj s lupenicí jen tak nevzdám! :o)
Jinak Vám všem přeju krásné Vánoce a především hodně zdraví do Nového roku 2010!
Jarka
Yarka

Příspěvekod aranka99 » 12.01.2010 21:57

Ahojky,
formule mě velice zaujala a rozhodla jsem se, že to zkusím. Jen by jsem se chtěla zeptat, kdy se má užívat, jaké jídlo je nejlepší jíst - jestli se drži i nějaká dietka - a zda se mají i během formule ložiška mazat a co je na mazaní nejlepší. Lupénku mám už 5let, a do dnes mi nepomohlo vůbec nic od mastiček, přes fototerapii, injekce, zábaly v bahně atd atd.... Jsem už bezradná a ztrácím víru v nějaký ten "zázrak"... Proto jsem se rozhodla zkusit toto, děkuji za odpovědi a náměty.
Aneta
aranka99

Příspěvekod looser » 13.01.2010 12:06

Ahoj,
formuli ber vzdy po jidle,idealne po obede,vecer pred spanim si dej Ibalgin a poradne to zapij.
Dietu si tak nejak kazdy uzpusobi podle toho co mu spousti vysev,ja prestal s bilym pecivem (i bile testoviny a knedliky),rajcaty a cukrem.Alkohol a kavu jsem omezil na minimum.
Promazaval jsem jen na zacatku Excipialem,pak uz nebylo treba...
Chce to vydrzet aspon 3 mesice,pokud do 3 mesicu neuvidis ani naznak zlepseni,nema nejspis cenu pokracovat.Ja videl prvni naznaky mizeni lozisek po cca 3 tydnech,ale jsou tu rekordmani s 1 tydnem...
Formule ti lupenku nevyleci,ale pomuze ti ji drzet pod kontrolou....
Hodne stesti,drzim palce...hlavne trpelivost!!!!!

Jeste jsem zapomel na varovani:
1. prvni tyden az dva te to nejspis bude dost svrbet a svedit neprestavej a vydrz,prejde to samo!!!!
2. pokud budes citit buseni srdce,sniz docasne davky vit D3 na pulku
3. je to experiment na vlastni nebezpeci
looser

Příspěvekod Veronček » 13.01.2010 14:43

Tak sa zasa hlásim, po dlhšej pauze.
Formulu som prestala brať nejak okolo sviatkov. Nie že by mi spôsobovala nejaké zdravotné komplikácie, proste po necelých 5 týždňoch nebolo čo "liečiť" :D
Pokožku mám na 99% čistú, zostalo pár mini fliačkov na kolene!
Momentálne skúšam ako dlho vydrží tento stav..aj keď u mňa je to v zime dosť diskutabilné, pretože sa od väčšiny z vás líšim tým, že mne prejavy na zimu ustupujú a s príchodom leta sa zvyknem "vyhádzať" :) .
Mám v pláne na formulu nabehnúť hneď začiatkom jari a ak zostanem čistá aj v lete - mám vyhrané :D

Ešte raz jedna obrovská VĎAKA Looserovi! :wink:
Veronček

Příspěvekod Vlastička » 14.01.2010 6:22

Tak já musím napsat, že od července, kdy jsem začala formuli brát, se stav zlepšoval, přispělo k tomu asi i moře, asi od půlky října jsem přestala brát ibalgin. Stav byl dobrý, ovšem v prosinci se začaly objevovat první nové flíčky, tak jsem nasadila opět ibalgin, ale zatím se nic neděje a nová ložiska vznikají vesele dál. Nevím, zda bych měla nasadit silnější ibalgin. Nejvíc viditelné fleky jsem začala mazat kortikoidní mastí, asi to není to nejlepší. Myslím, že jsem si to způsobila nedietní stravou o vánocích, taky jsem přibrala, tak se budu snažit zase vše usměrnit.
Vlastička

Příspěvekod moderator » 17.01.2010 13:58

Ahojte lupínci , držím vám pěstičky
Je dobře že vám to tak zabírá, aji vám závidím, já snad lupenku ani nemám , já budu mít nějakou protiatomovou luajznu :D :D
Naštěstí do mně cpou biologickou léčbu , a tak vám jen hezky tiše závidím. Ale fakt hezky - a přeji vám aby to zabíralo a nepolevovat zajíci lipínci nepolevovat !!!!!!!!!!!!!
hezky pokračovat a bnepřestávat.
A do toho zajíci AAAAAAAA RAZ A DVA RAZ A DVA RAZ A DVA RAZ A DVA RAZ A DVA

JAK KRÁLÍCI Z KLOBOUKU

A HOJTE pozdrav od modču. :lol: :lol: :lol:
moderator
Site Admin

Příspěvekod sebina » 18.01.2010 11:30

hojky lupínci,

já taky neberu... už dlouho, co jsem měla ten srdcobuch...a lupka se ustálila, sice jsou patrné ložiska, ale je to furt stejné, svědí jen když mám nerva, kůže je hladká, nešupí se, praskání do krve je minulostí, kortikoid už půl roku nemám, mažu čistou bílou vazelínou ... pohodka... uvidíme jak dlouho to vydrží a jak se to bude chovat po zimě:D
sebina

Příspěvekod looser » 18.01.2010 11:45

njn,holt lupca je mrcha,ale jsem rad ze formule aspon par lidem pomohla z toho nejhorsiho, za coz ja povazuju prave tu krev a drapani a nekolikrat denne mazat kortikoidy,bleeesmrt.
Abych se priznal, mel jsem v planu zacit s formuli od noveho roku,mno zatim jsem se k tomu nedostal, nemam to az zas tak hrozne,ale pokud se to jeste zhorsi,sam sobe slibuju ze zase zacnu papat pilule!!!!
Drzte se!!
Lukas aka looser
looser

Příspěvekod zuzana6661 » 29.01.2010 21:15

Zdravím všetkých psorkárov... Mám toto čudo už 26 rokov a som aj invalid (je mi 29). Moja psorka je doooosť zlá. Myslím, že mám podobný osud ako moderátor, a to: agresívna liečba v začiatkoch (tzn. 80 roky), teraz: obrovský problém.. myslím tým 80% tela + kĺby, zimnica, teploty, bolesť atď... (no proste otras) zlepšenie na 2 mesiace po absolvovaní: 2-3x ročne špitál, raz ročne kúpele (Smrdáky), keď sa dá more (min 2 týždne) a znovu zápal. Po prečítaní celej diskusie, som sa rozhodla vyskúšať formulu... keď nepomôže zostáva už len "biológia"...
zuzana6661

Příspěvekod moderator » 3.02.2010 14:03

Zuzano kdyby si byla z Martina a byla chlap , tak bych tě měl znát z olomouckého špitálu. Ale když píšeš že jsi ženská tak asi nejsi ten koho myslím. Aji bych jej kamaráda rád viděl. Byla nás tady v Olmiku na klinice parta takových dost špatných kousků asi 7 , a on byl jeden z nich , Pokud jsi na tom zle neváhej a jdi do biologické léčby dostane tě to i z hrobníkovi lopaty. Kdyby jsem Biologickou léčbu neměl tak asi na té lopatce sedím. Ale kupodivu my ji nasadili na Interně, protože na Kožním už měli strach cokoliv na mně nasadit. Tak sem to vzal druhým koncem přez internu a moc jim za to děkuji.

Tak se drž a pust se do biologické léčby uvidíš to co jsi niíkdy neviděla , teda 26 roků , svoji kůži budeš koukat :shock:

A ozvi se zase třeba v i se svými zkušenostmi (v některé z diskuzí tato je pro D vitamin) - hlavně pro mladé lupínky , kteří si s tím nevědí rady a ještě neví o čem to je.

A HOJ Modča
moderator
Site Admin

Příspěvekod aranka99 » 14.02.2010 22:57

Ahoj lupenici,
tak se vám opět hlásím po měsicí používání ... A musím říct, že jsem opravdu nadšená... Lupénka přestala svědit, začala blednout a malé ložiska začala mizet a přidávají se k nim pomalu i ty velké... Přidávám i odkaz na můj blog kde se můžete podívat i na fotky po měsíčním užívání... Formuli beru vždy po obědě a večer si dávám koupel v oleji - herbal - který se prodává v lékarně na kožní onemocnění... Stojí sice 250kč, ale pokud máte dobrého doktora předepíše vám to na recept... Koupel je velmi příjemná a kůže se potom dále nemusí mazat, paráda ... Tak já vám přeji hodně štěstí, pevné nervy, a já budu pokračovat ve formuli .... papa =)
Zde je odkaz na můj blog : http://lupenkaprilecbeformulid.blog.cz/
aranka99

Příspěvekod looser » 16.02.2010 13:46

Aranko - dost dobry,fotky nejlepsi ty reknou asi nejvic...vydrz...drzim palec

Vcera jsem konecne narazil na drogerii DM kde maji lneny olej,super je ze je levny a je v nem i 600mcg kys. listove,takze se da nahradit pupalka timto lnenym olejem a nebrat dalsi listovku...zase o piluli mene
I ja jsem opet najel na formuli,zatim zadne vysledky,ale beru dost nepravidelne....
looser

Příspěvekod aranka99 » 26.02.2010 5:21

Ahojky, prosim nemá někdo z vás zkušenosti s tetováním při lupénce??? Je to můj sen už od malička ale bojím se, že by jsem ce opět celá osypala. Děkuji za odpověd a pěkný den
Aranka
aranka99

PředchozíDalší

Zpět na VITAMIN D - Barneys formula