Simono , píšeš a přemýšlíš moc překotně. Pleteš páté přez deváté a mícháš Neotigason s Biologickou léčbou.
Já jsem nepsal že po Neotigasonu se začne dávat automaticky Biologická léčba. To není nikde předepsáno že se to tak musí dělat.
Prosím tě já vidím že jsi v životě nebyla ještě nemocná a nyní to vše je na tebe moc.
Takže ještě jednou ti to zopakuji, Přečti si to co jsem ti psal. Že nejlepší je zajít na kliniku v Praze kde mají schváleno léčit biologickou léčbou.
Na té klinice se starat o to abys tu biologickou léčbu dostala.
Souvislost mezi Neotigasonem a bioogickou léčbou není žádná.
Mám dotaz Kolik ti je roků ?? Protože se my zdá že asi se neumíš rozhodnout , nebo jsi věkově ještě závislá na rodičích. Potom by bylo dobře aby jsi to dala přečíst rodičům, kteří se rozhodnou a zařídí ti jinou kliniku kde léčí s tou bologickou léčbou.
Další věcí tvůj dotaz CITUJI :
"Biologická léčba se absolvuje ihned po dobrání Neotigasonu nebo se mi pak pustulóza zase znovu objeví a pak teprve???"
Simono prosím tě
Za prvé každá nemoc má svá specifika léčení, nejde se ptát takto, a já nejsem lékař který tě léčí, takže nevím co tvůj lékař má v úmyslu.
Za druhé jsi svobodný člověk, který má právo se rozhodnout kdo a jak jej bude léčit. Pokud nechodíš ještě do školy a nerozhodují za tebe rodiče.
Za třetí každé forum je debata kde ti mohou poradit lidi dfobře ale i špatně. Já ti dával jen návod jak to provést aby jsi se dostala k biologické léčbě, která je vc současnosti nejmodernější léčba na lupenku.
Za čtvrté, je my moc líto to co máš za problém, lidí co mělo a má stejný problém jako ty je hodně , a vím jak to bolí a jak je to nepříjemné.
Já ti mohu pomoct jebn tím že ti poradím co máš dělat a je na tobě jak se rozhodneš pokud za tebe nerozhodují jiní. Pokud za tebe rozhoduje ještě maminka , tak ji dej přečíst o čem píšeme aby si teda rozmyslela co dál.
V bolesti kterou máš jsi sama, možná ti někdo trochu pomůže že ti něco podá podrží zabalí do obkladu , ale ty sama musíš překonat bolesti a zmatek v hlavě co teď máš v tom ti nikdo nepomůže. A neboj se toho , lupenka není Lepra, a pokud tě děsí čumilové, čumilů je vždycky dost, nehleď na ně.
Ty to musíš přežít a překousnout a zatni zuby.
Neboj všechno bude dobré a zase ti bude hej , pak si jednou vzpomeneš na modču z lupinkovyho netu a řekneš že měl pravdu.
Je potřeba se jen naučit překonat strach z neznáma. Tak se drž a piš.
Alespoň se z toho začneš pomalu prokousávat na světlo boží
A nepřemýšlej tolik , tím že budeš o pustulkách tolik přemýšlet si akorát ubližuješ.
Tak se mněj a hezkou neděli

a ještě dotaz máš doma nějaké zvířátko??