Pritel ma lupenku,jak mu mam pomoct ja

Zde máte možnost si obecně povídat většinou s lidmi postiženými lupenkou.

Pritel ma lupenku,jak mu mam pomoct ja

Příspěvekod femme » 7.09.2009 14:52

Zdravim vas vsetkych.Citam to tu uz druhy den a uprimne vam nezavidim to celozivotne trapenie. Priatel ma lupenku a tak viem,co to je. Moj problem ale spociva v tom,ze mu neviem pomahat psychicky a celkovo neviem reagovat na jeho "zle dni" Raz za 14 dni to na neho totiz dolahne a on nie je vobec schopny vnimat nic ine,okrem tej choroby. Potom ma obvinuje,ze mu nepomaham a ze vlastne vobec neviem o com rozpravam. Neviem,ako mu pomoct a co urobit,ked ma ten svoj den a velmi by som chcela. Inak sme stastni par a mne nikdy lupenka nevadila. Vobec ju nevnimam,ak mam pravdu povedat a keby nebolo jeho "nalad" ani neviem,ze ju ma...co myslite,ze sa da robit z mojej strany???
femme

Re: Pritel ma lupenku,jak mu mam pomoct ja

Příspěvekod Frantiska » 10.09.2009 8:12

Dobra psychika je pro lupenkare to nejlepsi, to vime vsichni. Kazdy obcas podlehneme zoufalstvi z teto osklive nemoci. Pokud ma tvuj pritel to stesti ze s nim jsi a ze ho podporujes, ze jste na to dva, mel by si to take uvedomit a mohla bys mu to i jemne pripomenout. Neni prece zadne tajemstvi , ze se lidi kvuli nemoci rozchazeji, at kvuli lupence nebo jine chorobe. Zeptej se ho jak by mu asi bylo kdyby byl sam, bez Tebe? Zkusil uz Tomesu? Ta ma vynikajici vysledky!

Pekny den a hodne trpelivosti

frantiska
Frantiska

Příspěvekod Dušan » 28.09.2009 13:17

Výborně pomáhá na lupenku přípravek Phyto Chi chcete li informace napište nebo zavolejte na tel 776178714 mail duval@centrum.cz rád vám poradím.
Hodně zdraví přeje Dušan Vala
Dušan

Příspěvekod Jennifer2000320 » 1.11.2009 19:41

Ahojky vim co to je mela jsem lupenku take.....pisi ze jsem ji mela ale uz nemam protoze jsem poznala jednu klinku v Praze ktera leci lupenku soli z mrtveho more.preposlu vam link a podovejte se na to jestli by tam neco pro vas bylo.Me lupenka uplne zmizela a nemam ji uz 5 mesicu.Ani jizvy me nezustali...jsem moc stastna. Se srdecnym pozdravem Jenni
http://www.onclinic.cz/psoremiss-centru ... upenky.php
Jennifer2000320

Příspěvekod moderator » 3.11.2009 9:01

Ahoj jenifer - pokud ti pomohlo to co popisuješ, nepřestaň chodit na kůry. Ono ti to třeba bude chvíli držet , ale je dobře počítat s prevencí a pokračovat dál. Tím neuškodíš , spíše pomůžeš organizmu odolávat změnám počasí a jiných vlivů, a pokud to mělo účinek jdi do toho dál.

AHOJ a hezký den
moderator
Site Admin

Příspěvekod Jennifer2000320 » 6.11.2009 13:25

Ahojky díky za odpověď jistě že teď už nechodím jenom na nějaké kontroly ale přípravky se solí z Mrtvého moře používám a budu používat.Není to jenom na lupénku a neuodermitis ale celkově pro celé tělo a DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!
Hlavně pro ty kteří se častěji koupou a nebo sprchují.Jsem si taky myslela .....mě se to nemůže stát ale chyba.Nezáleží na tom jakou kdo má kůži může to postihnout kohokoliv z lidi a nemusí to mít v rodině u mě v rodině jsme to taky neměli.
Ale jestli mohu doporučit......přípravky se solí z Mtrvého moře...nikdo neprohloupí.
Ahojky hezký den všem Jenni
Jennifer2000320

Příspěvekod herasim » 27.01.2010 17:57

Zdravím,
moje kamarádka mi pomohla se vyléčit, nejdříve jsem tomu nevěřila - asi jako spousta lidí, protože už jsem toho před tím vyzkoušela spoustu a celé roky nic nepomáhalo, teď už jsem druhý rok v pohodě a léčba trvala půl roku. Nejdříve se to sice na chvíli zhoršilo, ale na to jsem byla upozorněna, že to tak musí být a pak už se to jen zlepšovalo. Neměla jsem ji až tak moc, ale stále na více místech těla a už jsem nedoufala, že se jí někdy zbavím.
Opravdu mohu doporučit, je prima zase mít šaty, trička s výstřihy, prostě oblečení bez šupinek, které se mi sypaly z hlavy.....no všichni víte o čem mluvím. Přeji Vám všem, abyste mohli konstatovat to, co já a pak byli i tím pádem psychicky vpohodě.
Pokud by Vás to zajímalo, napište mi, ráda vám poradím
herasim1@seznam.cz
hezký den všem Pavla
herasim

Příspěvekod BigbossBigboss » 22.02.2010 14:40

milá Femme , špatné dny jsou docela normální , ale musíš vydržet, předpokládám že když se vrátí do normálu tak se ti omluví za chování aspon já to tak mám u své milolvané ženy. nemůžeš mu pomici jinak než trpělivostí a láskou dokud on sám se s lupenkou nenaučí žít . Bohužel ho špatné dny neminouj ani pak ale je to o hodně snesitelnější . mám nejtěžší formu lupenky na 98% těla, a prakticky okamžitě v zánětu už 31 let , vyzkoušel jsem všechno co na týhle zemi existuje včetně šarlatánů, až asi zhruba před 4 lety mi došlo že to obrátím a přestal jsem na lupenku myslet , přijal jsem ji jako něco co ke mě patří nebo´t i má žena se tak chová a nevnímá ji ani v těch nejhorších stavech a chová s eke mě pořád stejně . od té doby jsem celekm klidný , vyrovnaný a i když to bolí , krvácím a kůže občas sálá jak plamenomet , moje mysl už není tak uzavřená. je to prostě v každém z nás¨!!! svět je takový jaký je a pokud jsou s námi lidé co nás milují je vše ostatní nepodstatné.
Dávej mu najevo lásku a toleranci, jdi mu třeba z cesty pokud bude protivný ale vrat se v pravou chvíli. Nejlepší na bolest je láska !! A tu poud máme , překonáme všechno. je jasný že svého vnitřního boje se hned tak nezbaví , ale dej mu čas ...ono to přijde jednou......
hodně štěstí a lásky BIG
Přílohy
821-1-thumb.jpg
821-1-thumb.jpg (2.4 KiB) Zobrazeno 440 krát
BigbossBigboss

Zpět na Obecné povídání o lupence